10.4 C
Sibiu
sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Firmă cu doi angajaţi favorită la contracte publice mari în Şelimbăr

Știri din Județ

După scandalul dosarului arhitectului şef de la Şelimbăr am început să primim pe adresa redacţiei tot mai multe informaţii din diferite surse despre contracte încheiate de Primăria Şelimbăr pe bani publici, mai ales în domeniul lucrărilor de infrastructură. Le vom prezenta în serial. Astăzi despre firma Cavadi Perfect Building Srl.

Firma mai sus menţionată a apărut în Şelimbăr în anul 2014, dar nu a avut activitate importantă până în anul 2016 (an electoral) când a ajuns la 380.000 lei cifră de afaceri. Apoi a crescut. Ajungând în 2019 să obţină DOAR de la Primăria Şelimbăr contracte în sumă totată de 2,2 milioane lei!!

Firma Cavadi Perfect Building Srl este deţinută la ora actuală de Rasa Valerian Nicolae (Vali), 90% şi soţia sa Rasa Valerica, 10%. Conform postărilor publice de Facebook ale consilierului local PNL Filip Botezatu, Rasa Vali este mereu alături de primarul Şelimbărului Marius Grecu şi consilierii locali Filip Botezatu şi Preuteasa Niculae la meciurile de fotbal ale echipei locale.

Firma Cavadi Perfect Building Srl are doar doi angajaţi conform datelor de la Ministerul de Finanţe, dar i s-au atribuit contracte gen branşare reţea apă şi canalizare, reţele hidroedilitare strada Socului, reabilitare strada Tudor Valdimirescu şi altele asemenea. Toate doar în anul 2019. Dar firma a beneficiat de contracte de la Primăria Şelimbăr şi în anul 2018 şi 2017, sumele crescând de la an la an.

Foto sus: site Primăria Şelimbăr – reabilitare strada Tudor Vladimirescu executată de Cavadi Perfect Building Srl.

VIDEO: site Primăria Şelimbăr – reabilitare strada Tudor Vladimirescu executată de Cavadi Perfect Building Srl unde se văd mai mulţi angajaţi ai firmei.

Publicitate

1 COMENTARIU

  1. E cazul ca ORGANELE ABILITATE PARCHET, DNA sa se autosesizeze ca este iz de infractiune cu multi bani Lucrari de proasta calitate si acel urat cuvant ,, spaga”
    Ar trebui luati la intrebari ca aceasta primarie Selimbar este numai din scandal in scandal, de la autorizatii de constructie date cum sunt date la blocuri cu abuzuri din partea contractorilor , acestia fiind protejati de angajatii primariei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Zilele Culturale Octavian Goga la Rășinari

Risc de avalanșe în Munții Făgăraș