VIDEO-FOTO: Oamenii sunt disperați din cauza drumurilor din satul Veseud

Oamenii din satul Veseud sunt diperați din cauza drumurilor de pământ care devin inpracticabile după fiecare ploaie și arată cu degetul spre primarul din Slimnic care tot amână să rezolve situația. Primarul s-a apucat parțial de modernizarea drumului în 2019 dar sătenii spun că acest lucru doar a înrăutățit situația.

“În 2019, martie din Ruși și până în Veseud au decopertat tot drumul și au băgat mai mult pământ. Au lucrat doar 1 sau 2 utilaie toată vara până în noiembrie și apoi au plecat însă mai rău l-au făcut” a declarat un locuitor nemulțumit

Locuitorii sunt nemulțumiți de mocirla de pe străzi și au declarat pentru Sibiu Independent că le este foarte dificilă deplasarea prin sat, atât pe jos, cât și cu mașinile personale. De multe ori, mașinile rămân împotmolite iar fațadele caselor sunt murdărite constant cu mizeria de pe drumurile de pământ.

Problema drumurilor din Veseud ar fi agravată și de mașinile de mare tonaj care transportă lemn din pădurea învecinată.

Sprijină tinerii cu dizabilităţi mentale din Casa lui Ionuţ, Cisnădioara

Ajută Fundaţia Little John din Cisnădioara, judeţul Sibiu cu o donaţie! 6 tineri cu dizabilităţi mentale din centrul rezidenţial Casa lui Ionuţ au nevoie de sprijin! Iar alţi 130 de copii şi tineri din zona Sibiului se pot bucura de programele anuale ale Taberei de Vară.

F

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *