11.1 C
Sibiu
vineri, 19 aprilie, 2024

Alianța USR PLUS Cisnădie și-a ales candidații pentru Primăria Cisnădie (CP)

Știri din Județ

USR PLUS Cisnădie a transmis către Sibiu Independent un comunicat de presă referitor la echipa de candidați comuni la Primăria și Consiliul Local Cisnădie, stabilită în urma negocierilor realizate la nivel local.

USR și PLUS Cisnădie propun cea mai bună echipă comună de candidați pentru alegerile locale, echilibrată din toate punctele de vedere. Tinerețea se îmbină cu experiența, criteriile de reprezentativitate sunt păstrate pentru cele trei zone ale orașului nostru: Cisnădioara, Cisnădie Vatră și Cartierul Arhitecților, iar alegerea femeilor pe locurile eligibile este un atu al echipei.

Candidatul Alianței USR PLUS la Primăria Cisnădie și pentru Consiliul Local este Rodica Velțan, economist de profesie și președinta filialei USR Cisnădie din 2018. Are 40 ani, este de multă vreme preocupată de activitatea Primăriei și a Consiliului Local și militează pentru transparență în administrația locală și stoparea risipei banului public prin prioritizarea proiectelor administrației.

Echipa Alianței USR PLUS propusă la Consiliul Local se prezintă astfel:

Andreea Zîmța, membru USR, este de profesie inginer. La cei 27 de ani are experiență în programe de finanțare nerambursabilă și administrație, este un om energic și își dorește să schimbe cutumele administrației prin deschiderea acesteia către cetățeni și prin gestionarea rațională a resurselor.

Marius Vlăsceanu are 29 de ani și este propunerea PLUS Cisnădie. De profesie inginer proiectant de componente din mase plastice pentru industria automotive. Marius este și cadru didactic asociat al Facultății de Inginerie și consideră că educația este prioritară în societate. Își dorește ca Orașul Cisnădie să arate ca un adevărat oraș european, iar consilierii locali să fie aproape de cetățeni.

Mihaela Seușan (58 de ani) reprezintă experiența și echilibrul, inclusiv în USR. Este reprezentantul Cisnădioarei în lista comună și, pe lângă susținerea proiectelor mari care privesc Cisnădioara, își dorește schimbarea sistemului educațional din Cisnădie. Ca profesor și formator în cadrul Corpului Didactic, propune schimbarea de paradigmă în organizarea rețelei școlare din oraș.

Alexandru Gheorghiu (33 de ani) a studiat Administrație Publică la ULBS și este preocupat de digitalizarea Primăriei. Încă de la înscrierea lui în USR, își dorește implicarea cetățeanului în deciziile luate de administrație și accesul facil către instituțiile locale.

Adrian Daneș (48 de ani), inginer textilist și director tehnic la o unitate de producție cu tradiție din Cisnădie, a intrat în politică, devenind membru PLUS, din dorința de a schimba mentalități și atitudinea administrației față de contribuabili. Consideră că este important să avem proiecte care să îmbine și să împace dezvoltarea economică, dezvoltarea industriei și modul nostru de viață cu obiectivul de a reduce impactul activității noastre asupra mediului și asupra resurselor care stau la baza activității noastre economice și sociale.

Adrian Sinkievici (41 de ani) vine cu experiența de director financiar al unei companii multinaționale. Este membru USR și adeptul lucrului bine făcut. Consideră prioritare investițiile în infrastructură și implementarea unui sistem de control, stopare și sancționare a dezvoltărilor neconforme și haotice.

Cosmin Simion (29 de ani), membru PLUS, a terminat Facultatea de Științe Economice, specializare Management, iar în prezent studiază un program de master în cadrul Universității Lucian Blaga din Sibiu pe partea de Securitate și Relații Internaționale. De 10 ani lucrează în industria automotive și consideră că experiența acumulată pe partea de coordonare poate să aducă un plus echipei în cadrul Consiliului Local.

Anca Tătaru (37 de ani), membru USR, este de profesie inginer constructor și de ani de zile este implicată în problemele urbanistice din Cartierul Arhitecților. Își dorește și propune o dezvoltare armonioasă pe termen lung, care să rezolve problemele actuale din oraș și expansiunea fără viziune care continuă în administrația locală.

Cred că este momentul unui schimb de generații în administrația locală din Cisnădie. Este momentul ca tineri cu inițiativă, cu experiență în domeniul lor de activitate și cu viziune, să conducă acest oraș și să îi decidă viitorul. Prioritățile noastre sunt infrastructura, educația, inclusiv prin deschiderea de noi unități școlare în Cartierul Arhitecților, mobilitatea și dezvoltarea comunității, prin păstrarea patrimoniului cultural și istoric al Cisnădioarei și al Cisnădiei. Acesta va fi mandatul nostru în următorii 4 ani, iar propunerile noastre pentru Consiliul Local sunt garanția că Cisnădia e una singură, indiferent că se numește Vatră, Cartierul Arhitecților sau Cisnădioara”, a declarat Rodica Velțan, președinta USR Cisnădie și candidatul Alianței USR PLUS la Primăria Cisnădie.

Rodica Velțan,

Lista comună a USR și PLUS Cisnădie propune candidați din Cisnădie vatră, Cartierul Arhitecților și Cisnădioara, iar viziunea complementară a acestora este avantajul Alianței USR PLUS. Programul de guvernare locală va fi prezentat în perioada următoare, acesta fiind viziunea noastră, comună, pe termen lung. Promovăm o Cisnădie curată, promovăm Cisnădia de mâine!

Alianța USR PLUS Cisnădie

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri