12.4 C
Sibiu
vineri, 29 martie, 2024

Băut și cu permisul suspendat a întors pe linie continuă

Știri din Județ

La data de 13 februarie, în jurul orei 03,30, în municipiul Sibiu, pe Calea Dumbrăvii, polițiștii rutieri au observat un autoturism al cărui conducător auto a virat la stânga încălcând marcajul longitudinat continuu care separă sensurile de mers.

Autoturismul a fost oprit de către polițiști, care au constatat că la volan se afla un bărbat în vârstă de 35 de ani, din orașul Tălmaciu, dreptul de a conduce al șoferului fiind suspendat.

De asemenea, testarea sa alcoolscopică a rezultat într-o concentrație de 0,35 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Pe numele tălmăceanului s-a deschis un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de conducere având acest drept suspendat, iar cercetările continuă la nivelul Biroului Rutier Sibiu.

La data de 14 februarie, în jurul orei 00,30, pe DJ 106, polițiștii au oprit pentru control un autoturism condus în afara localității Netuș de către un bărbat în vârstă de 35 de ani, din comuna Brădeni.

Rezultatul testării alcoolscopice a șoferului a fost de 0,63 mg/l alcool pur în aerul expirat, însă bărbatul a refuzat recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii nivelului alcoolemiei în sânge.

În cauză s-a deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii prevăzute de articolul 337 din Codul Penal.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Știri