14.1 C
Sibiu
vineri, 29 martie, 2024

Polițiștii sibieni caută două persoane dispărute

Știri din Județ

Polițiștii sibieni caută două persoane dispărute, un adolescent în vârstă de  17 ani și un bărbat  în vârstă de  60 ani .

SELEVĂRDEANU GEORGE RĂZVAN

La data de 17 februarie, prin S.N.U.A.U. 112, mama unui adolescent  în vârstă de 17 ani a sesizat Inspectoratul de Poliție al Județului Sibiu cu privire la faptul că, la data de 15 februarie, fiul său, SELEVĂRDEANU GEORGE RĂZVAN, în vârstă de 17 ani, domiciliat în localitatea Rășinari, a plecat de pe raza comunei într-o direcție necunoscută, fără a mai reveni la domiciliu.  

Semnalmente: înălțime 1,70 – 1,75 m, greutate 65 kg, păr scurt, fir drept, de culoare blond, ochi verzi.

Obiecte vestimentare:  pantaloni blue – jeans de culoare albastru deschis, hanorac din material textil de culoare gri, geacă de culoare neagră din piele, pantofi sport din pânză de culoare neagră.

Semne particulare: un tatuaj pe antebrațul stâng sub forma unui cap de leu; un tatuaj pe piept sub forma unei coroane; un tatuaj pe antebrațul drept, format din mai multe cuvinte; un tatuaj pe unul din membrele inferioare, respectiv pe gambă (fără a se cunoaste care anume), format din trei steluțe.

Prezintă o cicatrice în zona capului, între sprâncene.

POȘA VICTOR

La data de 15 februarie, o femeie a sesizat Inspectoratul de Poliție al Județului Sibiu cu privire la faptul că, la data de 12 februarie a.c., fratele său, POȘA VICTOR, în vârstă de 60 de ani,  domiciliat în municipiul Sibiu, a plecat de acasă într-o direcție necunoscută, fără a mai reveni la domiciliu.  

Semnalmente: 1,60 m înălțime, 50 – 55 kg, constituție slabă, ochi căprui, calviție frontală.

Obiecte vestimentare:  posibil o haină de iarnă groasă, de culoare gri, marime 3/4.

Semne particulare: operație de hernie inghinală, posibil partea stangă.

Persoanele care pot oferi informații cu privire la acest bărbat sunt rugate să apeleze 112 sau să contacteze de urgență cea mai apropiată unitate de poliție. 

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Știri