spot_img
8 C
Sibiu
joi, 25 aprilie, 2024
spot_img

ALERTĂ: Primul pacient suspect de infecţie cu coronavirus depistat pe Aeroportul Internațional din Sibiu (VIDEO)

Știri din Județ

Publicitate

Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Cpt Dumitru Croitoru” al județului Sibiu a fost solicitat pentru preluarea și transportarea unui pacient cu stare febrilă de la Aeroportul Internațional Sibiu.

Persoana de sex masculin, de aproximativ 30 de ani este transportată la secția de boli infecțioase a Spitalul Clinic Județean de Urgență Sibiu pentru efectuarea de investigatii suplimentare.

Transportul se desfășoară în condiții de siguranță cu autospeciala de transport victime multiple.

Este vorba de un cetățean italian, care a venit pe ruta Veneția – Viena – Sibiu.
În momentul de față a fost predat Spitalului Clinic Județean Sibiu pentru investigații.

Pacientul se află izolat preventiv în condiții de siguranță la Secția Boli Infecțioase a Spitalul Clinic Județean de Urgență Sibiu.
Se află sub observație și monitorizare în această noapte.

Pentru restul pasagerilor au fost luate măsuri uzuale de completare a formularelor respective și de informare privind măsurile generale de combatere a apariției acestui virus.

ACTUALIZARE: Un video al colegilor de la Sibiul în imagini prezintă momentul aducerii suspectului de infecţie cu coronavirus de echipajul ISU Sibiu la Spitalul Judeţean Sibiu, secţia Boli Infecţioase. Pe înregistrare se vede cum echipajul ISU este echipat la standardele intervenţiei, iar cei de la secţia de Boli Infecţioase primesc suspectul de infecţie cu coronavirus, un om de afaceri italian cu investiţii în zona noastră. Se aude cum un membru al echipajului ISU spune că a fost adus „un pacient suspect de coronavirus”

Eşecul managementului medical al Spitalului

La un moment dat, pe filmare, un angajat de pe echipajul ISU ceartă angajaţi ai Spitalului Judeţean care aduceau un pacient de la UPU pentru secţia de Boli Indfecţioase şi interzice accesul acestora în secţie. Se pare că managementul medical al spitalului a „uitat” să notifice secţiile să nu mai trimită bolnavi pe secţia de Boli Infecţioase. ISU a notificat Spitalul Judeţean Sibiu de aducerea pacientului, dar informaţia s-a pierdut în interiorul spitalului. Revenim cu detalii.

VIDEO: Sursa Sibiu în imagini

VIDEO: Sibiu Independent

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri