26.2 C
Sibiu
duminică, 23 iunie, 2024

VEZI ce le-a transmis Edi Iordănescu jucătorilor după calificarea în play-off

Știri din Județ

Edi Iordănescu, antrenorul jucătorilor de la Gaz Metan Mediaș a transmis mulțumiri suporterilor și cuvinte de laudă jucătorilor săi după calificarea echipei în play-off.

Țin să mulțumesc din suflet suporterilor care au fost la acest meci, dar în mod special celor care meci de meci au fost alături de noi și nu în ultimul rând galeriei. Echipa împreună cu suporterii, au făcut cinste pentru oraș și au semnat o performanță unică. Cu toate acestea, meritul principal este al echipei, al băieților, care au muncit zi de zi exemplar și au performat.

Publicitate

Au demonstrat că au valoare umană și profesională, că sunt niște jucători valoroși și competitivi care merită laude, aprecieri și respect. Pentru mine și pentru staff-ul meu a fost o perioadă incredibil de grea și mă bucură faptul că totul s-a valorificat într-o performanță care va rămâne veșnic în istoricul clubului. Mulțumesc și președintelui Ioan Mărginean și factorilor de decizie pentru susținere și pentru faptul că au crezut necondiționat în noi. Nu pot să uit nici oamenii din jurul echipei, de la cei din conducere până la administrativ, staff medical, staff tehnic, până la bucătari și doamnele de la magazie, a administratorului bazei, a ofițerului de presă, etc.  E performanța noastră, a tuturor, toți și-au adus contribuția.

Nu în ultimul rând, mulțumesc vărului meu primar, Valentin Iordănescu și familiei lui, care de ani de zile a luptat pentru club, pentru echipă și au reprezentat într-un mod unic clubul la toate procesele și luptele juridice pentru a ajunge din nou Gaz Metan un club fără datorii, curat și pregătit de performanță. Au administrat toată partea juridică a clubului, intern și extern, iar împreună cu Președintele efectiv s-a reușit o restructurare și reorganizare aproape completă a clubului și a modului de organizare. El a contribuit decisiv la aducerea mea și niciodată nu i-am pomenit public numele lui, a soției și a doamnei Anastasescu, care au preferat discreția totală în ciuda eforturilor făcute, dar a venit momentul ca lumea să știe și să salute și munca și eforturile lor. Sper ca oamenii care vor veni în viitor și vor lucra în numele și pentru Gaz Metan, să aibă succes deosebit, iar această bornă atinsă de noi, această performanță unică, să fie doar un început, o deschidere pentru un nou drum care să ducă la un șir de performanțe frumoase în viitor pentru echipă. 

Haide Gazul, hai băieții !!!

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Turist salvat de Salvamont Sibiu

Drumeție în Munții Lotrului, pe Vârful Sterpu

Val de praf saharian peste județul Sibiu

Fată de 15 ani din Sibiu, dispărută

CSC Șelimbăr s-a despărțit de trei jucători

Bărbat dispărut din Miercurea Sibiului

Bărbat dispărut din Sibiu

Crosul Agnitei promite o seară de neuitat

Anunț important de la Ministerul Culturii