spot_img
20.2 C
Sibiu
marți, 21 mai, 2024
spot_img

„La fille mal gardée – spectacol de balet la Centrul Cultural „Ion Besoiu”

Știri din Județ

Publicitate

Baletul comic în două acte „La fille mal gardée”, una dintre cele mai vechi și mai importante creații din repertoriul internațional de balet se va dansa marți, 10 martie, ora 19:00, la Centrul Cultural „Ion Besoiu”, în interpretarea Teatrului de Balet Sibiu.

Publicitate

Spectacolul a cărei premieră a avut loc la Bordeaux în anul 1789 spune povestea de iubire a doi tineri – Lise și Colas care încearcă să-și salveze dragostea și să o convingă pe Văduva Simone, mama Lisei, să le binecuvânteze legământul de iubire.

Premiera la Sibiu a acestui spectacol a avut loc în anul 2015 și s-a bucurat de un succes enorm la public. În rolurile principale, publicul îi va putea urmări de Gabriella Delgado, în rolul Lisei și pe Maynard Miranda Fernandez interpretându-l pe Colas, alături de balerinii Teatrului de Balet Sibiu. „La fille mal gardée” se adresează atât adulților cât și copiilor, aceștia din urmă putându-se bucura de prezența pe scenă a poneiului Cezar. Un spectacol plin de culoare, cu decoruri spectaculoase, redând atmosfera idilică a unui sat francez.

La fille mal gardée” este ultimul spectacol al Teatrului de Balet Sibiu la care accesul se va face în baza tarifului actual.

După ce s-a aflat în dezbatere publică propunerea de majorare a tarifelor de acces la spectacolele Teatrului de Balet Sibiu, această modificare va intra în vigoare cu următorul spectacol, respectiv premiera baletului „Dama cu camelii”, care va avea loc în data de 31 martie. Această majorare presupune creșterea prețului biletelor de la 10 lei la 20 lei pentru biletul întreg și de la 5 lei la 10 lei pentru biletele reduse.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

EDITORIAL: Țara parlamentarilor vampiri