12.4 C
Sibiu
vineri, 29 martie, 2024

Revoltă după desființarea unei treceri de pietoni din Tălmaciu

Știri din Județ

Cetățenii din Tălmaciu sunt revoltați din cauza desființării unei treceri de pietoni din orașul Tălmaciu. Această decizie a fost luată de către poliție, iar primăria a fost notificată în acest sens, decizia fiind luată pentru a reduce numărul de accidente rutiere. La o distanță de aproximativ 50 de metri există deja o altă trecere de pietoni semaforizată.

În urma informațiilor apărute în spațiu public, USR Tălmaciu a transmis pe pagina oficială de facebook următoarele:

Incompetență sau nepăsare!Vrem să aflăm cine a anulat principala trecere de pietoni din orașul Tălmaciu!

Considerăm că anularea trecerii de pietoni de pe DN7 din orașul Tălmaciu ( la intersecția străzilor Gheorghe Lazăr și Ștefan Ludwig Roth) este o decizie nejustificată care afectează siguranța cetățenilor și traficul pietonal.

Președintele USR Tălmaciu Ovidiu Tiution a trimis o solicitare către Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere, Direcția Regională de Drumuri și Poduri Brașov, Secția de Drumuri Naționale Sibiu și Primăria Orașului Tălmaciu. A cerut o informare despre cine a luat această decizie, care sunt motivele, de ce nu s-a făcut niciun anunț.

Trotuarul pe care ar trebui să îl folosească pentru a se deplasa la următorul punct de trecere, „amenajat corespunzător”, nu este accesibil tuturor cetățenilor. Persoanelor cu dizabilității sau părinților cu cărucioare le va fi aproape imposibil să parcurgă zonele extrem de înguste sau să ocolească craterele din asfalt.

Solicităm să se ia urgent măsurile necesare pentru a restabili siguranța traficului pietonal în această zonă a orașului. Siguranța cetățenilor este pusă în pericol de astfel de decizii inexplicabile și lipsite de transparență. Facem apel la responsabilitate.

FB IMG
FB IMG
FB IMG
FB IMG
Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Știri