spot_img
20.2 C
Sibiu
luni, 29 aprilie, 2024
spot_img

Societatea Drumuri și Poduri salută Ziua Culturii Naționale

Știri din Județ

Publicitate

Ziua Culturii Naţionale este marcată în fiecare an, începând din 2011, la 15 ianuarie, data aleasă fiind aceea a naşterii poetului naţional al românilor, Mihai Eminescu (1850-1889). Reprezentanții Societatății Drumuri și Poduri Sibiu a transmis cu această ocazie următorul mesaj:

Publicitate

Societatea Drumuri și Poduri salută Ziua Culturii Naționale promovând activități care se regăsesc, în ciuda, poate, unor idei preconcepute contrare, între preocupările angajaților săi.


Suntem cu toții iubitori de frumos și – indiferent de meseriile noastre- ne înclinăm în fața talentului oamenilor de cultură, ne bucurăm de munca lor și ne creștem copiii învațându-i să le aprecieze.
Ziua Culturii Naționale ne oferă ocazia de a transmite încă o dată respectul nostru tuturor colegilor din instituțiile de cultură subordonate Consiliului Județean Sibiu – ale căror reușite le cunoaștem îndeaproape, celor care găsesc soluții pentru finanțarea acestui domeniu și – în general – pentru toți cei care activează în sectorul cultural˝
– a transmis Mihai Lisan, director general SC Drumuri și Poduri SA Sibiu.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Apă Canal Sibiu angajează  inginer