spot_img
11.8 C
Sibiu
vineri, 26 aprilie, 2024
spot_img

BAROUL SIBIU: Era Suciu continuă

Știri din Județ

Publicitate

Baroul Sibiu a avut astăzi la Facultatea de Drept ședința de alegeri a noii conduceri. După formalitățile de predare a mandatului de către fostul decan Nicu Baier s-a trecut la alegeri.

Noul decan a fost ales Alexandru Suciu, fost prodecan în mandatul anterior. Acesta este partener la firma de avocatură Suciu și asociații din Sibiu.

Cine este Alexandru Suciu?

Absolvent in anul 2003 al Facultatii de drept „Babes Bolyai” din Cluj Napoca, Alexandru SUCIU si-a aprofundat studiile prin obtinerea unui master in dreptul afacerilor si apoi titlu de doctor in drept cu lucrarea „Exceptiile procesuale in Noul Cod de procedura civila”. Membru al Baroului Sibiu din anul 2004, a activat in cadrul SUCIU&Asociatii ca asociat si apoi partener. In anul 2010 a fost numit arbitru in cadrul Curtii de Arbitraj Comercial de pe langa Camera de Comert si Industrie a Romaniei. Este specializat in litigii de drept privat si public, insolventa, oferind deopotriva si servicii de consultanta in domeniul civil, comercial, societar, administrativ. Limbi straine: engleza si germana.

Numele Suciu – un brand de tradiție în avocatura sibiană

Pentru mulți avocați sibieni, alegerea lui Alexandru Suciu era dată drept certă de câteva zile. Motivația stă în experiența acumulată ca prodecan al Baroului Sibiu, dar și continuarea unei tradiții de familie. Dorin Suciu, tatăl lui Alexandru și-a dedicat 26 de ani la conducerea Baroului Sibiu ca decan sau prodecan. Nicu Baier, cel care a revigorat Baroul cu echipa sa tânără în ultimii 8 ani a fost avocat stagiar și apoi asociat la firma de avocatură Suciu și asociații. A dezvoltat de 10 ani propria firmă de avocatură. Dorin Suciu i-a fost mentor. Acum este rândul lui Alexandru Suciu să își asume răspunderea conducerii Baroului Sibiu. Reamintim că decanii sunt aleși de toți avocații membri ai Baroului Sibiu.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

ACS Mediaș va întâlni liderul clasamentului

Floriile, sărbătoarea Regelui care vine…