17.9 C
Sibiu
vineri, 21 iunie, 2024

Femeie dispărută de acasă, căutată de poliție

Știri din Județ

Poliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale Sibiu caută o femeie în vârstă de 49 de ani, care a plecat voluntar de la domiciliul său din municipiul Sibiu, jud. Sibiu într-o direcție necunoscută, fără a mai reveni.

Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la depistarea persoanei în cauză sunt rugate să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic de urgenţă 112.


La data de 10 martie, un bărbat a sesizat Inspectoratul de Poliție Județean Sibiu despre faptul că, în seara zilei de 9 martie a.c., soția sa, FLOREA PARASCHIVA, în vârstă de 49 de ani, a plecat voluntar de la domiciliu, din municipiul Sibiu, jud. Sibiu, într-o direcție necunoscută, fără a mai reveni.

Semnalmente : înăltime 1,60 cm, greutate 60 kg, ochi căprui, păr negru, faţă ovală, ten măsliniu.

Semne particulare: poartă ochelari de vedere.

Obiecte vestimentare: în momentul plecării, femeia purta colanți de culoare neagră, pulover de culoare galben verzui și era încălțată în papuci de culoare albă.

Cetăţenii care pot oferi informaţii despre această persoană sunt rugați să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul de urgenţă 112.

Publicitate
Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri