spot_img
9.6 C
Sibiu
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
spot_img

FOTO ISTERIA CUMPĂRĂTURILOR II: Stocurile sunt suficiente dar sibienii își fac provizii mari

Știri din Județ

Publicitate

După ce ziarul Sibiu Independent a relatat aseară despre rafturile mai multor hypermarketuri care au fost golite de către sibienii , astăzi am fost din nou, ca să evaluăm corect și imparțial situația.

La magazinul Kaufland de pe Alba Iulia, cel mai afectat aseară de cumpărăturile sibienilor, rafturile erau reumplute cu produse iar stocurile erau suficiente.

Totuși, panica i-a cuprins pe oameni iar magazinele au fost luate cu asalt încă de dimineață. Majoritatea clienților ce se aflau în Kaufland, în jurul orei 12, aveau deja coșurile de cumpărături pline.

Sibienii și-au făcut provizii de: apă, suc, ouă, ulei, legume, fructe, conserve, făină, zahăr, detergent, soluții de igienă, hârtie igienică.

Instituțiile statului îndeamnă la calm și la respectarea măsurilor impuse în vederea stopării virusului COVID-19.

IMG
IMG
IMG
IMG
IMG
IMG
IMG
IMG
IMG
IMG
IMG
IMG
IMG
IMG
IMG
IMG
IMG
IMG
IMG
IMG
IMG
IMG
IMG
IMG
IMG
IMG
IMG
IMG
Publicitate

1 COMENTARIU

  1. Ati putea sa va abtineti de la stiri de senzatie. Aveti o responsabilitate fata de bruma de cititori, de a nu induce comportamente nedorite in aceasta perioada. Nu puteti publica poze ce provoaca panica apoi sa spuneti ca ati fost sa evaluati impartial situatia. Nu se face. Nu de catre presa. Indiferent de nivelul ei. Nu mai e vorba de prestigiul dvs, de asta se lamureste fiecare, ci de promovarea unui comportament responsabil intr-o situație de criză.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

ACS Mediaș va întâlni liderul clasamentului