spot_img
8.3 C
Sibiu
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
spot_img

Promenada Sibiu și Shopping City Sibiu anunță ajustarea programului de funcționare la 8 ore

Știri din Județ

Publicitate

În contextul actual, reprezentanții Promenada Sibiu și Shopping City Sibiu se alătură demersului autorităților de a identifica și implementa soluții care pot preveni răspândirea noului virus Covid-19. Astfel, începând de luni, 16 martie, cele două centre comerciale își vor ajusta programul de funcționare. Acestea vor fi deschise în intervalul 12:00-20:00. Hipermarketurile și farmaciile vor funcționa după programul normal. De asemenea, în cazul Cineplexx și Cinegold programul este același cu al centrelor comerciale (ultimele proiecții încep la 20:00).

Căutăm, alături de chiriașii noștri, cele mai bune soluții pentru a gestiona această provocare. Promenada Sibiu și Shopping City Sibiu pun pe primul loc siguranța clienților și angajaților săi, iar această măsură a fost luată cu scopul de a preveni răspândirea noului virus. În acest context, au fost anulate toate evenimentele de amploare ce urmau să fie găzduite de centrele comerciale în următoarea perioadă.

Clienții sunt încurajați să acorde o atenție sporită igienei personale și să își dezinfecteze frecvent mâinile, folosind dispenserele amplasate în incinta mall-urilor.

Pentru a asigura un mediu cât mai sigur, a fost crescută frecvența operațiunilor de dezinfectare și igenizare a suprafețelor si au fost instalate dispensere cu dezinfectant în mai multe zone ale centrelor comerciale. Mai mult, toate filtrele sistemului de climatizare trec printr-un proces de înlocuire, iar centrele comerciale sunt aerisite în mod natural periodic.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

ACS Mediaș va întâlni liderul clasamentului