spot_img
9 C
Sibiu
joi, 25 aprilie, 2024
spot_img

VIDEO-FOTO: Oamenii stau la coadă la supermarketuri ca pe vremea lui Ceaușescu

Știri din Județ

Publicitate

Oamenii au intrat în panică după ce Președintele României, Klaus Iohannis a decretat STARE DE URGENȚĂ începând de LUNI și au luat cu asalt supermarketurile.

Încă de azi-dimineață oamenii au așteptat la coadă că să poată intra în magazine și să-și facă cumpărăturile. La Shopping City, magazinul Carrefour a limitat drastic numărul clienților care intră înăuntru deodată, la toate intrările fiind prezenți agenți de pază.

Mai multe uși de acces sunt închise iar clienții sunt redirecționați către coada de afară. În interior, agenții de pază au pus căruciore de cumpărături pe post de blocaj și lasă progresiv clienții în interiorul magazinului.

Sibienii și-au făcut provizii de: apă, suc, ouă, ulei, legume, fructe, conserve, făină, zahăr, detergent, soluții de igienă, hârtie igienică.

Instituțiile statului îndeamnă la calm și la respectarea măsurilor impuse în vederea stopării virusului COVID-19.

IMG
IMG
IMG
IMG
Publicitate

2 COMENTARII

  1. Marele Dulap Mut, Joianis Klaun Wermorel, gândindu-se, ca de obicei, la binele romanilor lui, a omis pentru moment tema alegerilor anticipate și ‘guvernul meu’. A schimbat ‘macazul’ și a început cu sfaturi calmante care, ca de obicei când vin de la cest nivel, au exact efect contrar celui dorit. Consilierul de imagine (dacă are) l-a sfătuit prost, dovedindu-se ‘demn’ de un asemenea șef.

  2. Oare ăia de așteaptă afară, la ușă, la intrarea în magazin, nu-și suflă în gură unul celuilalt coronavirușii pe care-i are? Poate o pun și de-o șeptică stând în haită, așteptând. Cât de mare a ajuns prostia! Iar pentru cei care nu au înțeles: afară așteaptă 100 unul lângă celălat iar in magazin sunt 10 răsfirați. Vorba lu’ nea Brâncuși: V-am lăsat săraci și proști, vă găsesc și mai săraci și mai proști.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Muzeul ASTRA trece la programul de vară

Cum să tratezi eficient arsurile solare?