spot_img
12.2 C
Sibiu
marți, 23 aprilie, 2024
spot_img

Dotcoş a ajuns la Prefectură! Şef de cancelarie…

Știri din Județ

Publicitate

Numele lui Sebastian Dotcoş a fost vehiculat la finele anului trecut ca sigur pentru postul de prefect al judeţului Sibiu. Acesta a demisionat din funcţia de administrator public al judeţului, funcţie deţinută la Consiliului Judeţean şi s-a angajat la Primăria Sălişte. Primarul liberal de acolo, Horaţiu Răcuciu, cu sprijinul Consiliului Local l-a trecut prin diferite posturi în câteva zile pentru a deveni funcţionar public. Apoi a cerut transfer în intereseul serviciului la Instituţia Prefectului, dar fostul prefect Minea (numită de Guvernul PSD) l-a refuzat.

De câteva zile Prefectura Sibiu are echipă completă cu prefect şi doi subprefecţi. Şi una din primele decizii ale noului prefect Mircea Creţu a fost să îl numească director de cancelarie pe… Sebastian Dotcoş. „Acum sunt Directorul Cancelariei Prefectului Județului Sibiu, funcție în care îmi voi pune întreaga energie și știință pentru a fi în continuare de folos comunității sibiene.Despre ce a fost sau ceea ce va fi, vom avea răgazul, sper, să povestim cu altă ocazie. #Acum situația ne obligă la atenție, la grijă, la respectarea legilor țării și a normelor speciale de protecție a populației.Îi mulțumesc dlui Prefect Mircea Crețu pentru încrederea acordată și pentru șansa oferită de a lucra într-o echipă performantă” a scris astăzi pe propria pagină de Facebook Sebastian Dotcoş.

Reamintim că Sebatian Dotcoş a fost primar al comunei Marpod, iar din 2017 după ce a demisionat din funcția de primar a fost numit administrator public la Consiliul Judeţean Sibiu.

Publicitate

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

CSC Șelimbăr va juca miercuri cu FK Csikszereda