spot_img
7.2 C
Sibiu
vineri, 26 aprilie, 2024
spot_img

SIBIU: TelVerde pentru pensionari supra-aglomerat

Știri din Județ

Publicitate

Primăria Sibiu a emis un comunicat de presă ieri prin care anunţa că Direcţia de Asistenţă Socială a instituţiei a pus la dispoziţie un număr gratuit TelVerde pentru pensionarii peste 65 de ani care doresc sprijin la domiciliu în această perioadă.

Mai mulţi cititori ne-au sesizat astăzi că numărul nu funcţionează. Am sunat să ne lămurim şi noi la numărul ofertit de Primăria Sibiu: 0800811822. În primul rând o voce feminină înregistrată ne spune că am sunat la Direcţia de Asistenţă Socială Linia pentru combaterea violenţei domestice!! Apoi mai sună de două ori şi robotul ne anunţă că nu răspunde nimeni şi decuplează apelul. Menţionăm că apelul nostru a fost făcut la ora 18, ştiind că serviciul este funcţional conform anunţului între orele 6 şi 21.

Telefonul funcţionează, dar este supra-aglomerat

Reprezentanta Direcţiei de Asistenţă Socială a Primăriei Sibiu ne-a sunat înapoi după 50 de minute pentru a vedea ce problemă avem. Ea ne-a explicat că numărul a fost iniţial pentru victimele violenţei domestice, dar rapid a fost alocat acum pentru pensionarii singuri. Ea ne-a asigurat că se sună înapoi la toate apelurile pierdute, dar este un singur om care răspunde la telefon şi sunt zeci de apeluri de când a fost pus în funcţiune.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri