VIDEO-FOTO: Incendiu la restaurantul italian “La Dolce Vita” din Sibiu

Un incendiu violent s-a produs în această noapte la restaurantul italian “La Dolce Vita”, situat pe strada Spartacus din Sibiu.

ISU Sibiu a intervenit de urgență cu patru echipaje de pompieri militari cu trei autospeciale de stingere cu apă și spumă și o autospecială de salvare de la înălțime și un echipaj de prim-ajutor calificat Smurd.

Conform vecinilor, operațiunea de stingere a focului a fost îngreunată de fumul gros și înecăcios. Aceștia au declarat pentru Sibiu Independent că în curtea restaurantului erau depozitate mai multe materiale inflamabile, lucru semnalat de ei în trecut la ISU SIBIU, mai multe măsuri fiind luate.

Din cauza fumului care le-a intrat în case, oamenii sunt nevoiți să le aerisească ca să mai poată să locuiască acolo.

Nu sunt semnalate victime.

Incendiul, care se manifesta generalizat pe o suprafață de aproximativ 500 mp, a fost localizat prompt de către salvatorii sibieni, înlăturându-se pericolul de propagare la vecinătăți. În momentul de față se lucrează pentru lichidarea acestuia. Intervenția se află în dinamică.

ACTUALIZARE: Pentru corecta informare a opiniei publice, ca urmare a incendiului din acestă dimineață de la o unitatea de alimentație publică situată în municipiul Sibiu, strada Spartacus, Inspectoratul pentru Situații de Urgență “cpt. Dumitru Croitoru” al județului Sibiu face următoarele precizări: unitatea respectiva deține autorizație de securitatea la incendiu eliberată de specialiștii din cadrul inspecției de prevenire a I.S.U. Sibiu în anul 2017.

Sprijină SIBIU INDEPENDENT

Dacă doreşti să susţii acest proiect independent voluntar poţi face o donaţie liberă direct prin PAYPAL 

Pentru detalii citiţi aici.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *