spot_img
20.2 C
Sibiu
duminică, 19 mai, 2024
spot_img

18 cazuri noi de coronavirus în județul Sibiu. Totalul a ajuns la 90

Știri din Județ

Publicitate

Până astăzi, 9 aprilie, pe teritoriul României, au fost confirmate 5.202 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus). Dintre persoanele confirmate pozitiv, 647 au fost declarate vindecate și externate.

Publicitate

La nivelul județului Sibiu sunt confirmate 90 de cazuri de infectare cu coronavirus, dintre care 18 cazuri sunt noi apărute în ultimele 24 de ore.

În județul Sibiu, Centrul Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției monitorizează un număr de 1258 persoane izolate și un număr de 519 persoane aflate în carantină.

La nivelul județului Sibiu în urma testării COVID-19 au fost confirmate pozitiv 90 de persoane și 349 de rezultate au fost negative. Până în acest moment în județul Sibiu au fost înregistrate 8 decese în rândul persoanelor confirmate pozitiv COVID-19.

În cursul zilei de ieri, la Spitalul Clinic Județean de Urgență Sibiu, au fost livrate noi echipamente de protecție, mai exact: 5.000 măști FFP2, 5.000 combinezoane, 15.000 măști chirurgicale cu 3 pliuri. Aceste echipamente sunt doar pentru SCJU Sibiu.

Numărul de cazuri confirmate, pe județe, potrivit raportării Institutului Național de Sănătate Publică:

Totodată, până acum, 229 persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19, internate în spitale din Dolj, București, Iași, Suceava, Arad, Bacău, Timiș, Cluj, Neamț, Hunedoara, Constanța, Satu Mare, Sibiu, Ialomița, Bistrița-Năsăud, Covasna, Dâmbovița, Vrancea, Galați, Caraș-Severin, Mureș, Giurgiu, Bihor, Argeș, Vaslui, Botoșani, Alba, Sălaj, Brașov și Mehedinți, au decedat.

De la ultima informare transmisă de Grupul de Comunicare Strategică, au fost înregistrate alte 441 de noi cazuri de îmbolnăvire.

La ATI, în acest moment, sunt internați 178 de pacienți.

Pe teritoriul României, în carantină instituționalizată sunt 25.586 de persoane. Alte 87.400 de persoane sunt în izolare la domiciliu și se află sub monitorizare medicală. 

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sfințirea Bisericii Ortodoxe din Cisnădioara

VIDEO: Promenada Sibiu, raiul hoților