10.7 C
Sibiu
joi, 28 martie, 2024

Județul Sibiu are peste 100 de persoane infectate cu coronavirus

Știri din Județ

Până astăzi, 11 aprilie, pe teritoriul României, au fost confirmate 5.990 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus). Dintre persoanele confirmate pozitiv, 758 au fost declarate vindecate și externate.

La nivelul județului Sibiu sunt confirmate 101 de cazuri de infectare cu coronavirus, dintre care 7 cazuri sunt noi apărute în ultimele 24 de ore.

La capitolul decese, comparativ cu restul județelor din România, numărul la nivelul județului Sibiu a ajuns la 9.

Centrul Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției monitorizează un număr de 569 persoane izolate și un număr de 504 persoane aflate în carantină Până în acest moment în județul nostru au fost declarate vindecate și externate un număr de 12 persoane

Numărul de cazuri confirmate, pe județe, potrivit raportării Institutului Național de Sănătate Publică:

Totodată, până acum, 282 persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19, internate în spitale din Dolj, București, Iași, Suceava, Arad, Bacău, Timiș, Cluj, Neamț, Hunedoara, Constanța, Satu Mare, Sibiu, Ialomița, Bistrița-Năsăud, Covasna, Dâmbovița, Vrancea, Galați, Caraș-Severin, Mureș, Giurgiu, Bihor, Argeș, Vaslui, Botoșani, Alba, Sălaj, Brașov, Mehedinți, Teleorman  și Gorj, au decedat.

De la ultima informare transmisă de Grupul de Comunicare Strategică, au fost înregistrate alte 523 de noi cazuri de îmbolnăvire.

La ATI, în acest moment, sunt internați 208 de pacienți.

Pe teritoriul României, în carantină instituționalizată sunt 24.984 de persoane. Alte 74.233 de persoane sunt în izolare la domiciliu și se află sub monitorizare medicală. 

Până la această dată, la nivel național, au fost prelucrate 59.272 de teste. 

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Știri