5.1 C
Sibiu
vineri, 19 aprilie, 2024

VIDEO: Pompierii sibieni au salvat o pisică blocată pe fațada unui bloc

Știri din Județ

În data de 10.04.2020, un echipaj de pompieri militari din cadrul Detașamentului de pompieri Sibiu, a intervenit în municipiul Sibiu, str. Ștrandului pentru salvarea unei pisici rămase blocată la înălțime în exeriorul unui bloc. Aceasta a fost coborâtă în siguranță de către salvatori, fără probleme.

Pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Cpt. Dumitru Croitoru” al judeţului Sibiu au răspuns prompt, în acest sfârșit de săptămână , unui număr de 110 solicitări venite prin numărul de urgență 112.

Echipajele SMURD au intervenit pentru acordarea primului-ajutor medical calificat unui număr de peste 95 cazuri de natură medicală.
De asemenea, salvatorii sibieni au intervenit în acest sfârșit de săptămână pentru localizarea și lichidarea a cinci incendii izbucnite la vegetația uscată , resturi vegetale și fond forestier în municipiul Sibiu și Mediaș precum și în localitățile Avrig și Mălâncrav. Au ars peste 6 ha de vegetație uscată și resturi vegetale.


În aceeași zi, în jurul orei 15:00, un echipaj de pompieri militari din cadrul Detașamentului de pompieri Sibiu cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, au intervenit în municipiul Sibiu, str. Praga pentru stingerea unui incendiu izbucnit la contorul electric a unei locuințe. Acesta a fost lichidat în scurt timp fără a se propaga la casa de locuit.
Pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Cpt. Dumitru Croitoru” al județului Sibiu sunt mobilizați permanent, pentru gestionarea operativă a tuturor situațiilor de urgență și acordarea primului-ajutor medical specializat persoanelor aflate în dificultate.
Reamintim tuturor faptul că numărul unic 112 este destinat exclusiv apelurilor de urgență!

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri