VESTE BUNĂ: Doar 5 cazuri noi de coronavirus la nivelul județului Sibiu

Până astăzi, 21 aprilie, pe teritoriul României, au fost confirmate 9.2432 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus). Dintre persoanele confirmate pozitiv, 2.153 au fost declarate vindecate și externate.

Publicitate

La nivelul județului Sibiu sunt confirmate 182 de cazuri de infectare cu coronavirus, dintre care 5 cazuri apărute în ultimele 24 de ore.

În județul Sibiu, de la debutul pandemiei și până în prezent au fost efectuate un număr de 1207 de teste, din care, astăzi 21 aprilie, 746 sunt negative. Până la data curentă au fost declarate vindecate și externate 36 de persoane, iar 15 persoane au decedat, din rândul celor confirmate pozitiv. 

Numărul de cazuri confirmate, pe județe, potrivit raportării Institutului Național de Sănătate Publică:

Totodată, până acum, 482 persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19, internate în spitale din Dolj, București, Iași, Suceava, Arad, Bacău, Timiș, Cluj, Neamț, Hunedoara, Constanța, Satu Mare, Sibiu, Ialomița, Bistrița-Năsăud, Covasna, Dâmbovița, Vrancea, Galați, Caraș-Severin, Mureș, Giurgiu, Bihor, Argeș, Vaslui, Botoșani, Alba, Sălaj, Brașov, Mehedinți, Teleorman, Gorj și Prahova, au decedat.

De la ultima informare transmisă de Grupul de Comunicare Strategică, au fost înregistrate alte 306 de noi cazuri de îmbolnăvire.

La ATI, în acest moment, sunt internați 245 de pacienți. 

Pe teritoriul României, în carantină instituționalizată sunt 13.372 de persoane. Alte 41.136 persoane sunt în izolare la domiciliu și se află sub monitorizare medicală. 

Până la această dată, la nivel național, au fost prelucrate 101.552 de teste.

You may also like...

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *