spot_img
8 C
Sibiu
vineri, 26 aprilie, 2024
spot_img

FOTO: A intrat cu mașina în bariera CFR din Turnișor

Știri din Județ

Publicitate

Un șofer neatent a intrat cu mașina în bariera CFR din cartierul Turnișor. Din primele informații, atât bariera cât și autoturismul au suferit avarii iar traficul a fost blocat total până la remedierea situației.

„În cursul acestei dimineți, în jurul orei 08,00, în municipiul Sibiu, pe Calea Turnișorului, la trecerea cu calea ferată, s-a produs un eveniment rutier soldat cu pagube materiale, după ce un sibian în vârstă de 19 ani, pe fondul neatenției în conducere, a pierdut controlul direcției de deplasare a autoturismului și a intrat în coliziune cu bariera.

Incidentul a dus la avarierea autoturismului, dar și a barierei instalate în zonă, motiv pentru care legătura peste calea ferată dintre Calea Turnișorului cu strada Distribuției este în prezent blocată.

Angajații CFR Sibiu depun eforturi pentru remedierea în timp cât mai scurt a avariei produse. Până la repunerea în funcțiune a barierei, le recomandăm conducătorilor auto să circule pe rute alternative.” a declarat Elena Walter, purtătorul de cuvânt al IPJ SIBIU

FOTO: Sibiu Independent Info Trafic Sibiu / IPJ SIBIU

Publicitate

1 COMENTARIU

  1. Poate asa se repara si drumul la linii nu numai bariera aia manuala invizibila ca acum 80 ani in urma. Este cel mai dezastruos drum la linii ferate din tot judetul si centrul tarii. Rusine !

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri