spot_img
8 C
Sibiu
joi, 25 aprilie, 2024
spot_img

Șoferi inconștienți depistați fără permise și băuți

Știri din Județ

Publicitate

La data de 2 mai, în jurul orei 02,00, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Ocna Sibiului au oprit pentru control un autoturism condus pe raza localității Alămor.

Cu ocazia verificărilor efectuate, s-a constatat că la volan se afla un localnic în vârstă de 33 de ani, care nu deține dreptul de a conduce nicio categorie de autovehicule.

De asemenea, testarea alcoolscopică a șoferului a rezultat într-o concentrație de 0,82 mg/l alcool pur în aerul expirat.

La data de 2 mai, în jurul orei 09,00, în localitatea Turnu Roșu, polițiștii Postului de Poliție Turnu Roșu au depistat un bărbat în vârstă de 35 de ani, din satul Mohu, în timp ce conducea un moped deși nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Tot la data de 2 mai, în jurul orei 19,30, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Miercurea Sibiului au oprit pentru control un autoturism condus pe strada Livezii din aceeași localitate de către un bărbat în vârstă de 29 de ani, din județul Alba.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că bărbatul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule, mașina este neînmatriculată, iar numărul de înmatriculare aplicat este unul fals, aparținând unei autoutilitare.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Muzeul ASTRA trece la programul de vară

Cum să tratezi eficient arsurile solare?

Greseli de evitat in alegerea unei rochii de ocazie

EDITORIAL: Elevii sibieni olimpici și viitorul lor