3.2 C
Sibiu
sâmbătă, 20 aprilie, 2024

FOTO: Cele 50.000 de măști confiscate, împărțite în județul Sibiu

Știri din Județ

Cele 50.000 de măști confiscate de Biroul Vamal al Aeroportului Internațional Sibiu în data de 23.04.2020, vor fi împărțite instituțiilor din județul Sibiu.

Măștile de protecție urmau să ajungă ilegal în Germania, printr-o firmă din Pitești. Datorită cererii depuse de Prefectura Sibiu, Ministerul Afacerilor Interne a decis ca întreaga cantitate de măști să rămână la dispoziția județului Sibiu.

Un număr de 30 de instituții “se vor bucura” de aceste măști chirurgicale, foarte necesare pentru protejarea personalului.

Cea mai mare cantitate de măști, 7000 la număr, a fost distribuită către Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Cpt. Dumitru Croitoru” al județului Sibiu.


„În data de 23.04.2020 Biroul Vamal din cadrul Aeroportului Internațional Sibiu a confiscat o cantitate de 50.000 de măști, pe care o societate din Pitești urma să le transporte în Germania.

Instituția Prefectului Județul Sibiu a solicitat Ministerului Afacerilor Interne, să repartizeze toată cantitatea de măști confiscate județului Sibiu. În urma solicitării, aceasta a fost aprobată, iar cele 50.000 de măști au rămas în județul Sibiu.”
a transmis Prefectura Sibiu

„Ținând cont de nevoia de măști întâlnită în cadrul multor instituții din județ, am decis repartizarea măștilor confiscate către serviciile publice deconcentrate ale Colegiului Prefectural dar și alte instituții, în număr total de 30. Cantitatea oferită fiecărei instituții a fost stabilită în funcție de numărul de angajați dar și de responsabilitățile acesteia în gestionarea pandemiei. Mă bucur că am putut face acest lucru și pe această cale mulțumesc Ministerului Afacerilor Interne pentru acceptarea solicitării noastre” transmite prefectul județului Sibiu, domnul Mircea Crețu.

IMG  WA
img  wa
img  wa


Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Zilele Culturale Octavian Goga la Rășinari

Risc de avalanșe în Munții Făgăraș