4.1 C
Sibiu
sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Fostul primar al Brădeniului, Aurel Dobre, acuzat de braconaj: „Mi-e ruşine de ce am făcut!”

Știri din Județ

Poliţiştii din Agnita au prins în noapte de 29 aprilie un braconier de 72 de ani. Ştirea oferită de IPJ Sibiu devine interesantă prin prisma protagonistului. Ce nu au spus poliţiştii presei, am aflat noi: fostul primar PSD al comunei Brădeni, Aurel Dobre este braconierul. El a încălcat şi prevederile ordonanaţei militare privind circulaţia şi a primit şi o amendă de 4.000 de lei. Poliţiştii au confiscat arma şi maşina lui Dobre a fost reţinută la sediul Poliţiei.

El avea permis de port armă, dar nu avea drept de vânătoare. Mai mult poliţiştii i-au găsit şi 25 de kg carne de misteţ pe care Dobre a recunoscut că l-a vânat atunci. Cât timp procurorii continuă cercetarea în dosarul penal deschis, în Brădeni oamenii vorbesc despre faptele de vânătoare ale fostului primar.

Dobre recunoaşte „Nu ştiu ce a fost în capul meu!”

SIBIU INDEPENDENT a luat legătura cu fostul primar din Brădeni pentru un punct de vedere. „Eu vă spun că mi-e ruşine. Am o vârstă şi aşa ceva nu am păţit niciodată. Am recunoscut. Am fost la oi să văd ce este pe acolo şi am testat arma, că tocmai o curăţasem. Om bătrân şi fără minte. Doar ştiam cu virusul ăsta şi că nu e voie, dar, na… am greşit. Mi-e ruşine de mor, vă spun. Că vorbeşte lumea în sat. Şi nevasta mi-a zis că ce îmi trebuie mistreţ, că doar avem destule. Nu ştiu ce a fost în capul meu!”

Aurel Dobre, fostul primar al comunei sibiene Brădeni

Aurel Dobre a fost primar al Brădeniului de trei ori în perioada 2000-2012, ales din partea PD, apoi a PSD. A mai candidat şi în 2012 şi 2016, dar a pierdut contra actualului primar Liviu Modoi. Aurel Dobre este cunoscut în Valea Hârtibaciului ca un fermier cu o avere mare.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Zilele Culturale Octavian Goga la Rășinari

Risc de avalanșe în Munții Făgăraș