12.3 C
Sibiu
joi, 28 martie, 2024

13 cazuri noi de coronavirus în județul Sibiu

Știri din Județ

Până astăzi, 8 mai, pe teritoriul României, au fost confirmate 14.811 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus). Dintre persoanele confirmate pozitiv, 6.423 au fost declarate vindecate și externate.

La nivelul județului Sibiu sunt confirmate 400 de cazuri de infectare cu coronavirus (dintre care 380 adulți și 20 copii), iar 13 cazuri sunt apărute în ultimele 24 de ore.

În județul nostru s-au înregistrat 27 de decese din cauza COVID-19.

În județul Sibiu, de la debutul pandemiei și până în prezent au fost efectuate un număr de 2821 de teste. 1428 de persoane confirmate negativ. Până la data curentă au fost declarate vindecate și externate 153 de persoane, iar 28 persoane au decedat, din rândul celor confirmate pozitiv.

La data curentă, Centrul Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Cpt. Dumitru Croitoru” al județului Sibiu monitorizează un număr de 484 persoane izolate și 311 persoane în carantină.

Numărul de cazuri confirmate, pe județe, potrivit raportării Institutului Național de Sănătate Publică:

Totodată, până acum, 898 persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19, internate în spitale din Dolj, București, Iași, Suceava, Arad, Bacău, Timiș, Cluj, Neamț, Hunedoara, Constanța, Satu Mare, Sibiu, Ialomița, Bistrița-Năsăud, Covasna, Dâmbovița, Vrancea, Galați, Caraș-Severin, Mureș, Giurgiu, Bihor, Argeș, Vaslui, Botoșani, Alba, Sălaj, Brașov, Mehedinți, Teleorman, Gorj, Prahova, Vâlcea, Călărași, Maramureș și Olt, au decedat.

De la ultima informare transmisă de Grupul de Comunicare Strategică, au fost înregistrate alte 312 de noi cazuri de îmbolnăvire.

La ATI, în acest moment, sunt internați 232 de pacienți. 

Pe teritoriul României, în carantină instituționalizată sunt 14.382 de  persoane. Alte 20.989 de persoane sunt în izolare la domiciliu și se află sub monitorizare medicală. 

Până la această dată, la nivel național, au fost prelucrate 237.280 de teste.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Știri