spot_img
8 C
Sibiu
vineri, 26 aprilie, 2024
spot_img

Liliana Coldea:”Am ajuns în punctul în care în viața mea profesională se petrece o tranziție”

Știri din Județ

Publicitate

Liliana Coldea, numită recent în funcția de manager interimar al Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu, a relatat pe pagina de Facebook câteva gânduri legate de experiența tranziției din viața sa profesională și a enumerat câteva din rezultatele mandatului său de la conducerea Spitalului General CF Sibiu.

Am ajuns în punctul în care în viața mea profesională se petrece o tranziție: se încheie o etapă și începe alta. Închei cu satisfacție perioada în care timp de peste 8 ani de zile am fost la conducerea Spitulul General CF Sibiu, unde am reușit să îmi implementez programul de mangament, iar împreună cu personalul din spital am ridicat standardele serviciilor medicale care se desfășoară în cadrul instituției spitalicești.
În ceea ce privește rezultatele mandatului meu aș putea scrie multe, însă mă rezum doar la a aminti câteva dintre ele:
– la preluarea mandatului în anul 2015 soldul contului disponibilități era de 1,19 lei și datorii depașite de scadență în valoare de 190 823,87 lei

– la finalul anului 2019 excedentul financiar a fost 1 809 445.94 lei fără nicio datorie – toate facturile plătie.


– achizitia cabinei de fototerapie – cel mai nou model de aparat achizitionat la vremea respectiva din România


– achiziționarea aparatului digital de radiologie


– achiziția de aparatură de ultimă genrație pentru dotarea cabinetului de oftalmologie


– organizarea unui sistem de înregistrare şi rezolvare a sugestiilor, sesizărilor şi reclamaţiilor referitoare la activitatea spitalului, scrie Liliana Coldea

Liliana Coldea, mărturisește că începerea mandatului în această perioadă dificilă nu o poate face altfel, decât într-o notă pozitivă și asigură cadrele medicale că le va fi sprijin. De asemenea, Liliana Coldea asigură toți sibienii că va pune ca și prioritate ridicarea standardelor medicale ale Spitalului la cel mai înalt nivel.

De astăzi activez ca manager al Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu. Îmi încep mandatul într-o perioadă greu încercată la nivel mondial din cauza pandemei de Coronavirus. Am certitidinea însă, că îmrepună cu echipa profesionistă existentă în spital vom trece cu bine această perioadă. Pe această cale vreau să asigur toate cadrele medicale, care se află în prima linie că vor găsi în mine tot sprijinul de care au nevoie.
De asemenea, vreau să asigur toți sibienii că în mandatul meu interesele lor vor fi prioritare și impreună cu echipa managerială existenă vom desfășura proiecte care să ridice standrdele medicale la cel mai înalt nivel.
Salut prezența domnului Cornel Benchea în Consilul de Administrație al spitalului și sunt sigură că împrenă vom continua și vom duce la bun sfârșit proiectele pe care dânsul le-a început. A mai adăugat Liliana Coldea, noul Manager al Spitalului Județean Sibiu

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri