1.2 C
Sibiu
vineri, 19 aprilie, 2024

Măști personalizate în magazinul Muzeului Național Brukenthal

Știri din Județ

Conform măsurilor luate, pe perioada stării de alertă, masca de protecție trebuie purtată în toate spațiile publice închise: spații comerciale, mijloace de transport în comun cât și la locul de muncă.

Muzeul Național Brukenthal a pus în practică o variantă inedită de a face mai plăcută purtarea măștilor de protecție prin confecționarea unor măști personalizate pornind de la chipul baronului Brukenthal sau al lucrării Fata în Albastru, tapetul oriental sau motanii Antonello și Donatello.

În acest fel, măștile medicale de protecție nu mai sunt doar un instrument pentru prevenirea si limitarea infecțiilor, ci și o idee optimistă.

IMG
FB IMG
FB IMG
FB IMG
FB IMG
FB IMG
FB IMG
FB IMG



Pandemia schimbă moda. Obligativitatea purtării măștilor o știm cu toții. Din acest considerent, de astăzi, în magazinul Muzeului Național Brukenthal veţi putea achiziționa măști personalizate: pornind de la chipul baronului Brukenthal sau al lucrării Fata în Albastru, tapetul oriental sau motanii Antonello și Donatello.
Necesitatea și obligativitatea ne învață să fim creativi și unici. Măștile au fost confecționate din material textil de S.C. Gorgona Design, scriu reprezentanții Muzeului Național Brukenthal

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri