Pesta Porcină Africană la mistreți pune pe jar autoritățile sibiene

Știri din Județ


În urma identificării unor focare de Pestă Porcină Africană la mistreți, în cursul zilei de ieri, 26.05.2020 și azi, 27.05.2020 au avut loc ședințe ale Centrului Local de Combatere a Bolilor din județul Sibiu.

În cadrul ședințelor au fost luate decizii comune, cu județele Alba și Mureș, privind aprobarea programelor de măsuri pentru combaterea focarelor de Pestă Porcină Africană din următoarele localități: localitatea Chesler – comuna Micăsasa, Fondul de Vânătoare nr. 33 – Dumbrăveni, localitatea Valchid – comuna Hoghilag, întrucât zonele de supraveghere se întind pe o suprafață de 10 km, respectiv 13 km, cuprinzând localități și din județele Alba și Mureș.

În ceea ce privește măsurile pentru combaterea focarului de Pestă Porcină Africană, DSVSA Sibiu, Alba și Mureș au adoptat toate măsurile necesare inclusiv avertizarea prin pancarte și afișe expuse în locuri vizibile pentru a garanta o bună aplicare a măsurilor dispuse.

Pentru mai multe informații și detalii cu privire la măsurile adoptate, DSVSA Sibiu, prin domnul director Șerban Țichindelean vă stă la dispoziție.

- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Ultimele Știri