4.1 C
Sibiu
vineri, 19 aprilie, 2024

RAPORT SĂPTĂMÂNAL CORONAVIRUS: 21 de cazuri noi și 3 decese

Știri din Județ

Ziarul Sibiu Independent vă prezintă o analiză condensată a săptămânii 25-31 mai 2020. În această perioadă am monitorizat cazurile noi de îmbolnăvire cu coronavirus dar și decesele survenite în județul Sibiu.

Astfel, în perioada monitorizată au fost înregistrate 21 de cazuri noi de infectare cu coronavirus (18 adulți și 3 copii) și 3 pacienți au decedat. 

În perioada menționată, au fost declarate vindecate și externate 44 de persoane. În izolare au mai fost plasate 405 de persoane iar din carantină instituționalizată au ieșit 55 de persoane, rămânând doar 23 de persoane.

În județul Sibiu, de la debutul pandemiei și până în prezent au fost confirmate pozitiv în urma testării SARS CoV-2, 504 de persoane (dintre care 471 adulți și 33 copii). Până la data curentă au fost declarate vindecate și externate 388 de persoane, iar 42 persoane au decedat, din rândul celor confirmate pozitiv.

La data curentă, Centrul Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Cpt. Dumitru Croitoru” al județului Sibiu monitorizează un număr de 1826 persoane izolate și 23 persoane în carantină.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri