spot_img
9 C
Sibiu
joi, 25 aprilie, 2024
spot_img

Accident de muncă grav la Slimnic

Știri din Județ

Publicitate

Un angajat al Primăriei Slimnic a fost victima unui accident grav astăzi. Un excavator a rupt se pare o placă de beton pe care erau mai mulţi angajaţi, unul fiind rănit grav. Victima a fost scoasă de sub placa de beton de cei prezenţi până la sosirea echipajului de la descarcerare. Fiind un angajat al Primăriei Slimnic, în timpul serviciului, conform legii este un accident de muncă. Victima a fost transportată la spital cu fracturi multiple de un echipaj SAJ. „ISU Sibiu a trimis un echipaj după un apel la 112 în fața primăriei Slimnic pentru o persoană surprinsă sub o placă de beton. La sosirea forțelor ISS persoana era extrasă. Apoi a fost preluată de un echipaj SAJ” a declarat Alina Voina, purtător de cuvânt ISU Sibiu.

Reprezentanţii ITM Sibiu nu au putut fi contactaţi la ora redactării acestei ştiri. Vom reveni cu detalii.

ACTUALIZARE: Purtătorul de cuvânt SAJ Sibiu a confirmat accidentul de muncă: „SAJ Sibiu a trimis un echipaj de tip C2 la un accident de muncă, se pare, în localitatea Slimnic unde un lucrător de 57 ani, care efectua lucrări la un podet, a fost accidentat de o placa de beton .
Pacientul a prezentat un traumatism cranian acut inchis, traumatisme de membre superioare si inferioare prin strivire.
La sosirea echipajului SAJ acesta se afla în soc traumatic. A fost echilibrat, monitorizat si transportat la UPU Sibiu în stare relativ buna, urmând ca în UPU sa fie supus investigațiilor specifice pacienților politraumatizati.”

ACTUALIZARE: Purtătorul de cuvânt al ITM Sibiu, Alexandra Tintea, a confirmat accidentul de muncă. „Fiind vorba de o incapacitate temporară de muncă, ancheta o desfăşoară angajatorul, conform legii. În acest caz angajatorul este Primăria Slimnic”

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Muzeul ASTRA trece la programul de vară

Cum să tratezi eficient arsurile solare?

Greseli de evitat in alegerea unei rochii de ocazie

EDITORIAL: Elevii sibieni olimpici și viitorul lor