26.2 C
Sibiu
duminică, 16 iunie, 2024

Concurs culinar și premii delicioase în cadrul proiectului „Brukenthal Contemporan: culoare și gust”

Știri din Județ

La Muzeul Național Brukenthal se desfășoară în perioada 11-14 iunie un concurs în cadrul proiectului „Brukenthal Contemporan: culoare și gust”. Evenimentul se va desfășura, de această dată, online.

Dragi prieteni,
anul acesta, în cadrul proiectului „Brukenthal Contemporan: culoare și gust”, nu vom putea organiza o prezentare culinară cu public.
Așadar, ne-am adaptat practicilor de siguranță sanitară din ultimele luni și am gândit, împreună cu partenerul Gastro Rama, „meniul colorat la pachet”, care va conține:
Gustare: gazpacho de căpșuni, emulsie de mentă și crocant de burduf
Gustare: salată de frunze din gradină, brunoise de castraveți dulci-acrișori, păstrăv afumat, frunze de muștar, pudră de soc
Fel de bază: biscuit fraged cu brânză maturată, conopidă și ardei
Fel de bază: gris cu lapte, gălbiori, frișcă și polen crud
Fel de bază: tartare de vită, maioneză de praz, capere și ceapă murată, chips din pâine cu maia
Desert: papanași cu cireșe și crumble de fructe de pădure și sos de crețușcă

”În perioada 11- 14 iunie, Muzeul Național Brukenthal desfășoară un concurs prin care sunteți invitați să distribuiti postarea actuală a Concursului de pe Facebook a proiectului „Brukenthal Contemporan: culoare și gust” invitând si prietenii vostri.
Cei care doresc să ni se alăture, se pot înscrie la adresa de email alexandru_sb_ro@yahoo.com cu nume, prenume și număr de telefon.
40 dintre prietenii noștri care se vor remarca prin creativitatea și impactul promovării, vor fi anunțați pe lista câștigătorilor în data de 15 iunie.
Premiile constă într-un meniu plin de culoare și gust (al cărui conținut l-am anunțat deja) alături de catalogul proiectului și vor putea fi ridicate de la Restaurantul Jules din Sibiu în data de 18 iunie a.c”, ne-a trasmis Alexandru Chituță, șef secție Marketing.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri