spot_img
8 C
Sibiu
joi, 25 aprilie, 2024
spot_img

VIDEO-FOTO: Aniversare emoționantă pentru un sibian de 77 de ani

Știri din Județ

Publicitate

Un sibian care a împlinit astăzi vârstă de 77 de ani a avut parte de o surpriză emoționantă. Zeci de persoane i-au cântat în fața blocului “LA MULȚI ANI!”

Nepoata sa Cristina Claudia Retzler-Barac, care este plecată în străinătate și nu avea cum să fie alături de bunicul său, a organizat o mică petrecere surpriză cu ajutorul internetului.

Aceasta a creat un grup pe Facebook prin care a făcut apel la bunătatea sibienilor, de a se organiza într-un grup cât mai mare și să meargă cu toții în fața blocului unde locuiește sărbătoritul.

Peste 20 de persoane au răspuns pozitiv apelului și au mers la adresa indicată cu diverse cadouri: prăjituri, torturi, sticle de suc și scrisori cu gânduri bune.

Pancarte cu „LA MULȚI ANI MOȘU” și „LA MULȚI ANI” au fost fluturate minute-n șir. Domnul Emil a rămas profund emoționat de această surpriză și nu îi venea să creadă ce bucurie mare i-a făcut nepoata sa.

Întrebat ce își dorește de ziua lui, domnul Emil a răspuns sincer: “Sănătate”.

“Vai! Vă mulțumesc din tot sufletul. Nu cred că mai prindem anul celălalt împreună. Nu mai pot de bucurie, sunt zăpăcit de cap. Chiar am zis că sunt tot singur de ziua mea și uite, că nu-s singur!

Acesta suferă de o boală necruțătoare iar în octombrie anul trecut a fost operat. Din cauza problemelor de sănătate, acesta s-a refugiat în apartamentul de pe strada Lungă, unde trăiește singur de mulți ani.

DSC
DSC
DSC
DSC
DSC
DSC
DSC
DSC
DSC
DSC
DSC
DSC
DSC
DSC
DSC
DSC
DSC
DSC
DSC
DSC
DSC
DSC
DSC
DSC
DSC
DSC
DSC
DSC
Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri