10.3 C
Sibiu
vineri, 19 aprilie, 2024

Minor din Șura Mare reținut pentru agresiune sexuală

Știri din Județ

ACTUALIZARE: La data de 10 iunie, procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu a dispus față de persoana în cauză aplicarea măsurii controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

Tot sub măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile a fost plasat și tânărul din Roșia, cercetat penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducere fără permis, respectiv distrugere. 

Cercetările continuă la nivelul subunităților de poliție pe a căror rază de competență au fost săvârșite faptele.

ȘTIRE INIȚIALĂ

La data de 9 iunie, polițiștii Secției Nr. 1 Poliție Rurală Șelimbăr au reținut un tânăr în vârstă de 17 ani, cercetat penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de agresiune sexuală.


În fapt, la data de 7 iunie a.c., în jurul orei 18,30, pe strada Văii din localitatea Șura Mare, ar fi acostat o tânără și ar fi atins-o în zonele intime fără acordul acesteia, după care a fugit.
În urma cercetărilor efectuate, la data de 9 iunie a.c., tânărul a fost identificat și depistat la o stână de pe raza localității Șura Mare.


Este vorba despre un băcăuan în vârstă de 17 ani, domiciliat fără forme legale în localitatea Șura Mare, față de care s-a luat măsura reținerii 24 de ore pe bază de ordonanță. Acesta urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu în vederea aplicării unei măsuri preventive.
Cercetările continuă la nivelul Secției Nr. 1 Poliție Rurală Șelimbăr.

Femeile care se confrunta cu agresiuni sexuale din judeţul Sibiu pot apela gratuit pentru consiliere şi sprijin la Asociaţia ALEG Sibiu tel. 0753893531 Se asigură confidenţialitate!

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri