18.1 C
Sibiu
vineri, 29 martie, 2024

FOTO: Daruri pentru beneficiarii centrelor sociale din Mediaș

Știri din Județ

În preajma sărbătorilor de Rusalii, mai mulți tineri voluntari din cadrul Bisericii „Sfinții Apostoli Petru și Pavel” , au împărțit daruri în centrele sociale din Mediaș.



În Municipiul Mediaș, județul Sibiu, au continuat acțiunile social-filantropice organizate de comunitatea Bisericii „Sfinții Apostoli Petru și Pavel” din cimitirul ortodox al orașului. În preajma sărbătorii Rusaliilor, preotul Flaviu Fleșer și tinerii voluntari din comunitatea bisericii medieșene au oferit daruri pentru beneficiarii centrelor sociale și medicale din Mediaș. Grupul de voluntari condus de preotul Flaviu Fleșer a cumpărat alimente, fructe și alte produse pe care le-au dăruit beneficiarilor și personalului de la Unitatea de Asistență Medico-Socială, Centrul de Recuperare și Reabilitare al Persoanelor cu Handicap și Centrul de Integrare prin Terapie Ocupațională din Mediaș, potrivit publicației Mitropolia Ardealului.

Un ajutor bănesc important a fost oferit și Asociației Române Pentru Persoane Cu Handicap Mental Mediaș, pentru acoperirea cheltuielilor uzuale.

„În preajma marii sărbători a Rusaliilor, biserica noastră și-a îndreptat acțiunile spre persoanele din centrele sociale din Mediaș. Am reușit, împreună cu tinerii voluntari de la biserica noastră, să oferim daruri din suflet și pentru suflet. Ne-am îndreptat atenția spre beneficiarii și totodată spre cei care muncesc în aceste centre. Tot în aceste zile, printr-un protocol mai vechi cu Asociația Persoanelor cu Handicap din orașul nostru, din cartierul Gloria, am reușit să acoperim o parte din cheltuielile locului în care această asociație își desfășoară activitatea, dăruindu-le 2000 de lei. E vremea în care fiecare dintre noi suntem chemați la înnoire spiriutală și ne rugăm să ne dăruiască Dumnezeu putere în tot ceea ce întreprindem frumos spre slava Lui și spre bucuria oamenilor și să dăruiască Dumnezeu lumii întregi mai multă credință, mai multă nădejde și mai multe zile fără tulburare”, ne-a spus preotul Flaviu Fleșer.

dec e fda beb fddea
dbacd ff ae bf ccf
fba fd f bc ecdced
a d b dc ffdcfba
a c  f ea
dcb bc b c dfdb
dfa be ada caede
bf  a  ecb

Vezi știre inițială

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Știri

CSC Șelimbăr încheie etapa la Miercurea Ciuc