12.3 C
Sibiu
joi, 28 martie, 2024

S-a deschis prima expoziție a Festivalului Internațional de Fotografie „Focus Sibiu”

Știri din Județ

Asociația Focus Sibiu vă invită să vizitați prima expoziție din cadrul Festivalului Internațional de Fotografie „Focus Sibiu”, intitulată Focus 2020, care prezintă prin comparație orașul cultural animat de evenimente al anilor trecuți și cel singuratic al anului 2020.

Cele 20 de seturi de fotografii ilustrează locații emblematice ale orașului, Piața Mare, Piața Mică, Parcul Subarini, Piața Huet, goale și pline. Veți putea regăsi evenimente precum Festivalul Internațional de Teatru, Red Bull Romaniacs, Feeric Fashion Week, Focus in the Park, TIFF sau Turul Ciclist, fotografii făcute la aceste evenimente în ultimii 5 ani, dar și imagini ale orașului realizate cu drona în timpul pandemiei. Fotografiile sunt realizate de echipa Focus Photos, Sebastian Marcovici, Dragoș Dumitru și Grimm.



Expoziția poate fi vizitată la Centrul de Informații pentru Turiști din sediul din Piața Mare al Primăriei Sibiu, până în data de 19 iunie, de luni până vineri de la 10 la 18, iar sâmbăta și duminica în intervalul ora 12-18.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Știri