0.2 C
Sibiu
miercuri, 06 decembrie, 2023

RAPORT SĂPTĂMÂNAL CORONAVIRUS: 35 de cazuri noi și două decese

Știri din Județ

Publicitate

Ziarul Sibiu Independent vă prezintă o analiză condensată a săptămânii 8-14 iunie 2020. În această perioadă am monitorizat cazurile noi de îmbolnăvire cu coronavirus dar și decesele survenite în județul Sibiu.

Astfel, în perioada monitorizată au fost înregistrate 35 de cazuri noi de infectare cu coronavirus (32 adulți și 3 copii) iar doi pacienți au decedat. 

Publicitate

În perioada menționată, au fost declarate vindecate și externate 22 de persoane. Din izolare au ieșit 8 persoane, în carantină instituționalizată au fost introduse 27 de persoane.

În județul Sibiu, de la debutul pandemiei și până în prezent au fost confirmate pozitiv în urma testării SARS CoV-2, 545 de persoane (dintre care 509 adulți și 36 copii). Până la data curentă au fost declarate vindecate și externate 454 de persoane, iar 45 persoane au decedat, din rândul celor confirmate pozitiv. 

La data curentă, Centrul Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Cpt. Dumitru Croitoru” al județului Sibiu monitorizează un număr de 1839 persoane izolate și 50 persoane în carantină.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri