Mărturia unui medic după o gardă istovitoare : Bolnavii de COVID nu mai au locuri în spitale

Dr. Anca Dumitrescu, medic într-un spital de stat din București a postat pe pagina personală de Facebook un mesaj manifest prin care relatează experiența unei gărzi istovitoare.

Doctorul trage un semnal de alarmă cu privire la locurile insuficiente din spitalele COVID din România, numărul pacienților depistați pozitiv crescând alarmant de repede.

Dr. Anca Dumitrescu mai povestește și faptul că pacienții sunt din ce în ce mai dificili, unii recurgând la amenințări cu trimiterea în judecată.

“Sunt după o gardă istovitoare , în spital Covid ! Toate paturile s-au ocupat ! Din 7 suspecți s-au confirmat 7! Avem internați și câțiva așa ziși asimptomatici ! S-au testat la privat , că erau mai obosiți sau că i-a mai durut capul ! Acum ne amenință că ne dau în judecată că ii ținem internați ! Un asimptomatic a desaturat brusc , la 88%… Două ambulanțe vin neanunțate cu un confirmat și un suspect … Nebunie … unde să îi pun ! Nici un spital nu mai are locuri …. Fac rotații, combinații… reușesc să-i internez.

Nu mai vreau …am obosit ! Cel mai tare mă obosește negarea evidențelor : Covid 19 este o boală insuficient cunoscută , cu evoluție imprevizibilă și teribil de contagioasă … Poate de la nesomn … mă bate un gând : să trateze Renate Weber și CCR toți bolnavii de Covid 19” se arată în mesajul postat de medicul Anca Dumitrescu

Sprijină SIBIU INDEPENDENT

Dacă doreşti să susţii acest proiect independent voluntar poţi face o donaţie liberă direct prin PAYPAL 

Pentru detalii citiţi aici.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *