RAPORT SĂPTĂMÂNAL CORONAVIRUS: 59 de cazuri noi și cinci decese

Ziarul Sibiu Independent vă prezintă o analiză condensată a săptămânii 22-28 iunie 2020. În această perioadă am monitorizat cazurile noi de îmbolnăvire cu coronavirus dar și decesele survenite în județul Sibiu.

Astfel, în perioada monitorizată au fost înregistrate 59 de cazuri noi de infectare cu coronavirus (56 adulți și 3 copii) iar cinci pacienți au decedat. 

În perioada menționată, au fost declarate vindecate și externate 16 de persoaneDin izolare au ieșit 63 persoane, în carantină instituționalizată au rămas 23 persoane.

Un număr total de 4 persoane au fost re-infectate dintre cele care au fost vindecate și externate.

În județul Sibiu, de la debutul pandemiei și până în prezent au fost confirmate pozitiv în urma testării SARS CoV-2, 644 de persoane (dintre care 602 adulți și 42 copii). Până la data curentă au fost declarate vindecate și externate 454 de persoane, iar 47 persoane au decedat, din rândul celor confirmate pozitiv. 

La data curentă, Centrul Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Cpt. Dumitru Croitoru” al județului Sibiu monitorizează un număr de 1013 persoane izolate și 23 persoane în carantină.

Sprijină SIBIU INDEPENDENT

Dacă doreşti să susţii acest proiect independent voluntar poţi face o donaţie liberă direct prin PAYPAL 

Pentru detalii citiţi aici.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *