10.4 C
Sibiu
sâmbătă, 20 aprilie, 2024

FOTO: O femeie a vrut să se arunce de pe un chioșc din Sibiu

Știri din Județ

Mai multe echipaje de poliție, ambulanță și pompieri militari ISU au intervenit în aceasta dimineață în zona gării din Sibiu.

La fața locului, forțele de ordine au găsit o femeie urcată pe un chioșc care amenința că se aruncă în gol.

Sursele Sibiu Independent au declarat faptul că femeia a consumat diverse droguri dar și alcool, fiind cunoscută în zona gării din Sibiu.

Pompierii ISU au instalat preventiv o saltea pneumatică care să-i atenueze căderea.

Din fericire, femeia a fost convinsă rapid să se dea jos de pe chioșc și a fost condusă la spital pentru o evaluare psihologică.

„În cursul acestei dimineti, în jurul orei 07:30, polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Sibiu au fost solicitați să intervină în zona statiei CFR Sibiu, unde o femeie amenința că se arunca de pe un imobil, de la o inaltime de aproximativ 3 m. La fața locului a intervenit un politist negociator din cadrul I.P.J. Sibiu, care a reușit in scurt timp, aprox 15 minute, să o convingă pe femeie să coboare, fără a recurge la gesturi extreme care i-ar pune viața în pericol. Este vorba despre o tanara in varsta de 19 ani, din jud Valcea. Aceasta a fost internata in Spitalul de Psihiatrie Sibiu.” a declarat Elena Walter, purtătorul de cuvânt al IPJ SIBIU

„ISU Sibiu a intervenit de urgență cu o autospecială de stingere dotată cu o scară culisabilă în municipiul Sibiu în gara CFR unde o persoană de cca 25 de ani amenință că se aruncă de la o înălțime de aproximativ 3 m.” a declarat Alina Voina, purtătorul de cuvânt al ISU SIBIU

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Zilele Culturale Octavian Goga la Rășinari

Risc de avalanșe în Munții Făgăraș