spot_img
8 C
Sibiu
joi, 25 aprilie, 2024
spot_img

Poliția caută o femeie din Tălmaciu care a plecat de acasă

Știri din Județ

Publicitate

Poliţiştii sibieni caută o femeie în vârstă de 52 de ani, care a plecat voluntar de la domiciliul său din orașul Tălmaciu, jud. Sibiu într-o direcție necunoscută, fără a mai reveni.

Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la depistarea persoanei în cauză sunt rugate să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic de urgenţă 112.

La data de 2 iulie a.c., o femeie a sesizat Inspectoratul de Poliție Județean Sibiu despre faptul că, în cursul lunii februarie a.c., soacra sa,  RADU RODICA, în vârstă de 52  de ani, a plecat voluntar de la domiciliu, din orașul Tălmaciu, jud. Sibiu, într-o direcție necunoscută, fără a mai reveni.  

Semnalmente : înălțime 1,65 – 1,70 m, greutate 70 kg; constituţie atletică; ochi căprui; păr negru lung, fir drept, faţă ovală; nas drept, ten măsliniu.

Semne particulare: degetul mijlociu de la mâna stângă parțial rigid, 4 cicatrici de aproximativ 2 cm fiecare, la nivelul sânului stâng.

Nu se cunosc obiectele vestimentare pe care femeia le purta în momentul plecării.

Cetăţenii care pot oferi informaţii despre această persoană sunt rugați să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul de urgenţă 112.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Muzeul ASTRA trece la programul de vară

Cum să tratezi eficient arsurile solare?