12.3 C
Sibiu
joi, 28 martie, 2024

Asociația “Al 6-lea jucător” a trimis un drept la replică în urma scrisorii trimise de ALDE Sibiu

Știri din Județ

Ca urmare a comunicatului de presă “Ovidiu Gheorghe Tocaciu, presedintele ALDE Sibiu, i-a scris lui Adrian Bibu” transmis presei marți, 7 iulie 2020 în care îi scria lui Adrian Bibu despre neregulile apei de la robinetele din interiorul Sălii Transilvania, unde Adrian Bibu este director,  am primit din partea Asociația “Al 6-lea jucător” un drept la replică pe care îl redăm mai jos:

Asociația “Al 6-lea jucător” a fost înfiinţată în anul 2005 din dragostea fanilor pentru baschet, din dorinţa de a ajuta la promovarea baschetului sibian la toate nivelurile, de a susţine, a acorda sprijin financiar şi a stimula activităţile în acest sport. Până în prezent, Asociaţia s-a implicat direct în susţinerea celei mai longegive echipe prezente în Liga Națională de Baschet Masculin, BC CSU Sibiu, precum și în susținerea baschetului prin zeci de proiecte de promovare a acestui sport. Enumerăm doar câteva dintre acestea: prima și singura revistă din România dedicată baschetului, editată și publicată de către fani, aflată în al 14-lea an de apariție – “CSU Fans Magazin”, “Promovarea baschetului în școli” prin care jucători profesioniști de baschet devin antrenori de ocazie pentru elevii din școlile sibiene și ”Zilele Baschetului” unde au fost invitați jucători de referință precum Ghiță Mureșan.

De asemenea, numele orașului Sibiu a fost promovat pe plan internațional prin stabilirea a două recorduri mondiale: “Peste 72 ore de baschet non-stop, cel mai lung meci de baschet din istorie”, omologat în anul 2007 de către World Record Academy și “Cea mai mare revistă din lume – CSU Fans Magazin, nr. 200“, omologat în anul 2019 de către Guinness World Records.

Toate aceste proiecte realizate de către Asociația “Al 6-lea jucător” în cei 15 ani de existență au fost posibile cu sprijinul necondiționat al iubitorilor acestui sport, printre care se află și directorul Sălii Transilvania, Adrian Bibu, ce ne-a arătat în ultimii ani dorința de a sprijini Asociația și activitățile ei.

Așa-zisele conflicte ale suporterilor BC CSU Sibiu cu conducerea Sălii Transilvania au fost generate de fosta conducere, nemulțumiri și probleme ce au fost gestionate profesionist de către actualul director, Adrian Bibu, fiind aproape toate rezolvate printr-o abordare constructivă. În plus, reprezentanții Asociației “Al 6-lea jucător” au fost consultați de cele mai multe ori atunci când urmau să se realizeze investiții în cadrul Sălii Transilvania, așa apărând și singurul teren de baschet 3×3 din Sibiu, purtând numele fostei legende baschetbalistice, Elemer Tordai.

Astfel, reiterăm și pe această cale faptul că Asociația “Al 6-lea jucător” nu face politică și nu vrea să fie târâtă în răfuieli politice, ce nu fac cinste acestui oraș și iubitorilor sportului sibian, în special atunci când suporterii sunt asociați cu presupuse conflicte inexistente.

Fanii sibieni sunt și vor fi în continuare alături de iubitorii sportului, chiar și în această perioadă dificilă. Dovadă stă bursa oferită unui junior pentru a participa la CAMP-ul de pregătire, scouting și recrutare pe care IG Hoops și Real Betis Baloncesto îl organizează la Sibiu, în Sala Transilvania, în perioada 27 iulie – 1 august.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Știri