spot_img
8.1 C
Sibiu
joi, 25 aprilie, 2024
spot_img

REPORTAJ FOTO-VIDEO: Mii de oameni prezenți la ASTRA Multicultural 2020

Știri din Județ

Publicitate

În doar patru zile, mii de oameni au călcat pragul Muzeului Astra din Sibiu. Aici s-a desfășurat a V-a ediție “ASTRA Multicultural”, eveniment ce a adunat laolaltă peste 100 de artiști și muzicieni consacrați.

Vizitatorii au avut parte de ateliere interactive, muzică și dansuri, meșteșuguri și un maraton gastronomic. Și cum cei mici nu au putut fi dați la o parte, organizatorii le-au pregătit ateliere în care să poată experimenta tehnica picturii pe lemn și ceramică, broderie și cusături tradiționale dar și prelucrarea lemnului sub îndrumarea meșterilor populari.

Maratonul gastronomic multietnic a avut loc în diferite locații din muzeul Astra iar marii bucătari au pregătit: tocană de noatin cu mămăligă, chifteluțe cu linte, gulyas, tocăniță cu vițel și kurtos, papricaș carașovenesc cu carne de miel, șahaimas (varză cu carne).

Oamenii au putut cumpăra suveniruri și obiecte realizate manual

Comercianții veniți din toate colțurile țării au avut sute de produse realizate manual, cu multă pasiune și talent. Picturi pe sticlă și lemn, Ii tradiționale brodate cu flori, genți și portofele din piele naturală, coșulețe din foi de porumb, etc.

DSC
DSC
DSC
DSC
DSC
DSC
DSC
DSC
DSC
DSC
DSC
DSC
DSC
DSC
DSC
DSC
DSC
DSC
DSC
DSC
DSC
DSC
DSC
DSC
DSC
DSC
DSC
DSC
DSC
DSC
DSC
DSC
DSC
DSC
DSC
DSC
DSC
DSC
DSC
DSC
DSC
Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Muzeul ASTRA trece la programul de vară

Cum să tratezi eficient arsurile solare?

Greseli de evitat in alegerea unei rochii de ocazie

EDITORIAL: Elevii sibieni olimpici și viitorul lor