spot_img
10.1 C
Sibiu
miercuri, 24 aprilie, 2024
spot_img

Adrian Bibu, apel către susținători: Lăsați-vă mânați doar de decență și respect

Știri din Județ

Publicitate

Într-un mesaj publicat pe rețelele de socializare, candidatul Adrian Bibu a cerut susținătorilor săi să fie cumpătați și să apeleze doar la decență și respect. Acesta a insistat să transmită că atacurile personale la adresa celorlalți candidați, venite de la susținătorii lui, nu sunt dovada unui Sibiu „al bunului simț“.

Mi s-a spus că pentru a intra în politică trebuie să “îmi îngroș obrazul”, la fel când mi-am anunțat candidatura. Nu am făcut-o nici atunci, și nu o voi face nici acum.

Eu îmi doresc acel Sibiu “al bunului simț“, și nu văd cum aș putea lupta pentru el prin lipsă de respect și atacuri personale la adresa celorlalți candidați. Pe unii dintre aceștia îi cunosc personal, sau cunosc oamenii care îi susțin, și merită respect pentru munca pe care o depun pentru comunitate.

Aș vrea să reamintesc intenția mea, ca ideile din platforma mea (completată prin consultarea cu sibienii în campania “Fii Primarul Sibiului“) să fie preluate de oricine va ocupa fotoliul de primar în viitor, iar sloganul “Se poate! Împreună.“ să nu rămână doar un slogan, ci conceptul ce stă la baza oricărei administrații corecte.

Nu voi accepta ca armă în această campanie atacurile personale și fac apel la susținătorii mei, cei care își doresc Sibiul pe care mi-l doresc și eu, să se lase mânați doar de decență și respect. Avem un Președinte care a impus decența în politică, și în Sibiu. Să îi urmăm exemplul, a scris Adrian Bibu.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

CSC Șelimbăr va juca miercuri cu FK Csikszereda