18.1 C
Sibiu
vineri, 29 martie, 2024

VIDEO-FOTO: Ziua Imnului Național al României a fost sărbătorită la Sibiu

Știri din Județ

Ziua Imnului Național al României a fost sărbătorită astăzi, începând cu ora 10, în fața Cercului Militar din Sibiu. În cadrul evenimentului au fost rostite rugăciuni pentru ocrotirea României iar Garnizoana Militară Sibiu a intonat mai multe cântece patriotice.

La evenimentul aniversar au fost prezente mai multe oficialități sibiene: Astrid Fodor, Primarul orașului Sibiu / Mircea Crețu, Prefectul Județului Sibiu / Marcel Luca, Vicepreședintele Consiliului Județean Sibiu.

La intonarea imnului național al României, oficialitățile, dar și cei prezenți la eveniment au fredonat frumosul cântec, tinând mâna în dreptul inimii.

„Avem nevoie mai mult decât oricând să fim uniți, iar imnul, împreună cu celelalte însemne ale României, au rolul de a ne aduce mereu aproape, mai ales în vremuri de restriște. Traversăm cu toții o perioadă dificilă pe care trebuie să o depășim împreună, ca popor, protejându-ne și ajutându-ne unii pe ceilalți, uniți de conștiința apartenenței la România și rezonând mai mult decât oricând cu acest simbol al țării noastre: Imnul Național.” (Astrid Fodor, primarul municipiului Sibiu)

„Sărbătorim astăzi unul dintre simbolurile naționale ale României. Imnul Național, cântecul de suflet al românilor care i-a însoțit în cele mai grele momente ale istoriei, dar și în momentele de bucurie. Este important să cinstim cum se cuvine această zi, să purtăm în suflet simbolurile naționale și să cântăm cu mândrie Imnul Național al țării, ori de câte ori avem ocazia. La mulți ani, de ziua Imnului Național!”, a transmis vicepreședintele Consiliului Județean Sibiu, Marcel Constantin Luca.

DSC
DSC
DSC
DSC
DSC
DSC
DSC
DSC
DSC
DSC
DSC
DSC
DSC
DSC
DSC

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Știri

CSC Șelimbăr încheie etapa la Miercurea Ciuc