spot_img
9 C
Sibiu
joi, 25 aprilie, 2024
spot_img

A.F.C.Hermannstadt: Egal obținut pe teren propriu cu Poli Iași

Știri din Județ

Publicitate

A.F.C.Hermannstadt a terminat la egalitate, 2-2, confruntarea cu cei de la C.S.M.Politehnica Iași, într-un meci care a contat pentru etapa a XIV-a din Play-Out-ul Ligii 1. Asta după ce sibienii au condus pe tabelă în două rânduri, prin golurile lui Ionuț Stoica, servit de Jo Santos, și Răzvan Dâlbea, dintr-un assist al aceluiași Jo, dar au fost egalați printr-un penalty, transformat de Andrei Cristea în ultimul minut al partidei. Antrenorul principal al FCH, Ruben Albes, a început partida cu următorul prim 11: Cristiano, Petrescu, Luchin, Stoica, Cordea – Dalbea, Rimane – Caiado, Sintean, Jo Santos – Yazalde. Pe parcurs au mai evoluat Dumitriu, Debeljuh, Bușu și Buzan. Statisticile indică faptul că A.F.C.Hermannstadt a avut o posesie a mingii de 56% din meci, timp în care și-a creat 6 ocazii de gol cu două șuturi pe poartă.

,,Am intrat pe teren hotărâți  să câștigăm partida, însă nu avem nici o scuză pentru gafele pe care le-am făcut, mai ales în prima repriză. Chiar și așa, cred că nu am făcut o partidă rea. Din punct de vedere mental meritam victoria. Ne-am creat multe oportunități de finalizare, ca să putem învinge, dar a venit acea ultimă acțiune a adversarilor noștri și… Nu am avut ambiția necesară să menținem rezultatul. Noi pregătim ambele reprize la fel, pregătim fiecare moment al meciului, pregătim totul ca să ne meargă bine. Jucătorii care nu au primit foarte multe minute în ultimele meciuri au demonstrat la antrenamente că se ridică la un nivel bun. Cred că astăzi a fost un bun prilej pentru a căuta după soluții și a le reuni. Am prețuit fiecare moment din teren și cu acest motiv am organizat ședințele de pregătire. De asemenea, am convingerea că am beneficiat în permanență de suportul publicului sibian și de afecțiunea lui. Asta a contat foarte mult în procesul de schimbare al mentalității și să demonstrăm tuturor că avem fotbaliști foarte buni!”, a declarat Ruben Albes, antrenorul principal al A.F.C.Hermannstadt.

A.F.C.Hermannstadt păstrează astfel linia de rezultate pozitive, ajungând la 17 puncte obținute din 21 posibile în ultimele 7 etape. În acest moment, echipa se situează pe treapta a doua a clasmentului, cu 35 de puncte obținute, dar cu două etape (restante) mai puțin față de Viitorul Constanța, echipa de pe primul loc.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Muzeul ASTRA trece la programul de vară

Cum să tratezi eficient arsurile solare?

Greseli de evitat in alegerea unei rochii de ocazie

EDITORIAL: Elevii sibieni olimpici și viitorul lor