spot_img
14.3 C
Sibiu
vineri, 26 aprilie, 2024
spot_img

Echipa ALDE pentru Consiliul Local Sibiu se întăreşte (CP)

Știri din Județ

ALDE SIBIU a transmis către mass-media sibiană un comunicat de presă prin care își prezintă unul dintre viitorii consilieri locali.

La Sibiu, ALDE a reuşit deja să crească intenţia de vot a sibienilor, conform unui sondaj independent, datorită proiectelor propuse şi a oamenilor cu expertiză în diferite domenii, gata să reprezinte interesele cetăţenilor.
Astăzi vă prezentăm unul dintre viitorii consilieri locali, om de cultură cunoscut sibienilor: actriţă, doctor în cercetare lingvistică, psiholog psihoterapeut – Ioana Blaga Frunzescu, autoare a numeroase cărți de dezvoltare personală, beletristică, istorie și critică literară etc. Personalitate marcantă a mediului cultural și de educație prin artă, Ioana Frunzescu a decis să revină în rândul aleşilor locali. „Avem la Sibiu mult de muncă pe proiecte culturale, educaționale, de formare a tinerei generații și nu numai. Am dezvoltat în ultimii ani in Sibiu proiecte educaționale în școli și licee, am activat ca voluntar pentru dezvoltarea în tânăra generaţie a încrederii și stimei de sine. Acum e nevoie să continui implementarea unor asemenea proiecte la nivel macro.
Cetățenii Sibiului merită toată munca și atenția mea ca om care dorește să întoarcă întregii comunități experiența acumulată pe parcursul a trei decenii de studii și activitate culturală, educațională ”, a declarat Ioana Frunzescu. Ea a absolvit Filologia, Actoria și Psihologia la Cluj şi Sibiu şi are un doctorat și un master in criminalistică. Profesează ca actor şi psiholog.
Ioana Frunzescu are experienţă în management cultural, proiecte culturale şi mediul privat.
ALDE Sibiu va prezenta zilele următoare lista completă a candidaţilor la Consiliul Local Sibiu.

NOTA REDACŢIEI: Acesta este un comunicat de presă plătit sub formă de publicitate. Sibiu Independent nu îşi asumă punctul de vedere prezentat de client.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

ACS Mediaș va întâlni liderul clasamentului

Floriile, sărbătoarea Regelui care vine…