spot_img
14.3 C
Sibiu
vineri, 26 aprilie, 2024
spot_img

Femeie reținută de polițiști după ce a furat o bicicletă din Avrig

Știri din Județ

Publicitate

La data de 19 august, o femeie din Avrig a sesizat Poliția Orașului Avrig cu privire la faptul că, în cursul nopții, autori necunoscuți i-au sustras o bicicletă.

În urma activităților desfășurate cu operativitate de către poliţiştii aflaţi în dispozitivul de ordine şi siguranţă publică, în Gara CFR din Avrig a fost observată o femeie care avea asupra sa o bicicletă similară celei reclamate ca furată.

Femeia, în vârstă de 27 de ani, domiciliată în Avrig, a recunoscut că, în seara zilei de 18.08.2020, în jurul orei 2200, a observat bicicleta persoanei vătămate, sprijinită de peretele casei și a profitat de faptul că nu era nimeni pe stradă, iar curtea fiind neîmprejmuită a sustras-o, cu intenția de a o vinde în municipiul Sibiu, motiv pentru care se și afla în Gara CFR. 

În cauză, s-a emisă ordonanță de reținere pentru 24 de ore, femeia fiind reținută în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă, urmând a fi prezentată astăzi Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu cu propunere de luare a unei măsuri legale. 

Cercetările sunt efectuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat. 

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

ACS Mediaș va întâlni liderul clasamentului

Floriile, sărbătoarea Regelui care vine…