spot_img
7.2 C
Sibiu
vineri, 26 aprilie, 2024
spot_img

Partidul Verde Sibiu: Christian Herman Hirsch pentru funcția de primar al Municipiului Sibiu (CP)

Știri din Județ



Christian Herman Hirsch, candidat pentru funcția de primar al orașului, a anunțat printr-un comunicat de presă trimis pe adresa redacție că a intrat oficial în cursa pentru fotoliul de primar al Municipiului Sibiu.

Candidatura mea pentru Primăria Municipiului Sibiu a fost validată ieri, 18 august 2020, împreună cu o listă de 15 candidați pentru Consiliul Local Sibiu din partea Partidului Verde, de către Biroul Electoral al Municipiului Sibiu.


Vreau să mulțumesc cetățenilor Sibiului pentru semnături, pentru sprijinul și încrederea acordate și, totodată, vă asigur că obiectivele mele și ale Partidului Verde sunt orientate spre realizarea unei administrații performante în folosul cetățenilor. În această perioadă grea din punct de vedere economic, trebuie să regândim prioritățile administraței locale. Nu mai putem vorbi de bunăstarea orașului dacă aceasta nu se reflectă într-o calitate ridicată a vieții. Partidul Verde are soluții și voința pentru realizarea acestor obiective!
Vă mulțumesc!”, a scris Christian Herman Hirsch, candidat pentru Primăria Municipiului Sibiu

NOTA REDACŢIEI: Acesta este un comunicat de presă plătit sub formă de publicitate. Sibiu Independent nu îşi asumă punctul de vedere prezentat de client.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri